20 Oct 2003

Hei Rune!!

Tusen takk for denne fine historien! Dette var virkelig vakkert og inspirerende! Under meditasjon i vinter en gang opplevde jeg selv å bli "dyttet" ned i en tunnell og på andre siden var et fantastisk lys. Husker at denne følelsen var så god at  den fikk tårene til å trille. Men jeg så kun lyset. Men denne historien var fantastisk!!!

Jeg hadde en på en måte skremmende drøm som jeg våknet av i dag tidlig. Det hele utspant seg på mine foreldre sin gård oppe i folldal. Det var flere mennesker der som  for meg var ukjente - enda.. Men min minste sønn og du var der. Det var som resten av min familie aldri hadde eksistert, hverken min eldste sønn, samboer eller mine foreldre. Jeg husker jeg hadde vært på en eller annen jobb, og kom hjem. Da hadde dere i lengre tid observert merkelige formasjoner og farger inne i en sky. Plutselig begynte denne skyen å løse seg opp i små runde skyer og ut fra disse kom små svarte fartøyer som ikke så direkte vennligsinnede ut. På vei hjem fra denne jobben hadde jeg hørt på radioen at et bestemt forsamlingslokale i Brumunddal var sprengt i luften av disse fartøyenes moderskip. Endel av mørket skulle være samlet i det huset i br.dal.  Og dere hadde også fått telepatisk beskjed om at dette huset var sprengt, som et ledd i å rense ut mørket. Like etter at disse små fartøyene var sluppet ut fra skyen dukket det store moderskipet opp. Det så direkte skremmende ut. Plutselig åpnet det seg opp å begynte å skyte et eller annnet mot oss. Vi fikk telepatisk beskjed om at det var mørket som skulle renses ut nå, men du verden så skremmende det virket. På motsatt side av himmelen dukket det også opp et stort skip men dette virket som om det skulle observere det som hendte. - Så våknet jeg... Denne drømmen var på en måte ganske skremmende, selv om vi fikk telepatisk beskjed om at det var  mørket som nå skulle taes..

Ellers er alt bra her, jeg og noen i astroforeningen sysler med en tanke om å ta en tur til Australia om  to år! Har alltid drømt om å reise dit, se den røde steinen bl.a.

Ha en fin dag! Alt bra med deg forresten?

Klem Randi